foto

Katharina Pichler

  • nar. 24.2.1972 (48 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Laim und der letzte Schuldige (TV film)
2019 Eine ganz heiße Nummer 2.0
2006 Verfolgt
1995 Der zerbrochene Krug (TV film)

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Dunkle Spuren (E03)
2018 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Alte Rechnungen (E02)
Vraždy v Lisabonu (E01)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Bis dass die Zeit uns scheidet (S03E13)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Der Neue (S03E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Mein Nestroy (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky