foto

Luís Lucas

  • nar. 19.6.1952 (67 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Lissabon-Krimi: Dunkle Spuren (TV film)
Der Lissabon-Krimi: Feuerteufel (TV film)
2018 A Portuguesa
Der Lissabon-Krimi: Alte Rechnungen (TV film)
2017 Vraždy v Lisabonu (TV film)
Índice Médio de Felicidade
2016 Axilas
O Segredo das Pedras Vivas
2015 Beatriz: Entre a Dor e o Nada
2013 Bairro
2012 Anita Garibaldi (TV film)
Em Segunda Mão
2011 Je m'appelle Bernadette
2007 Tečka.com
2004 Julie, žena s tajemstvím (TV film)
2003 A Passagem da Noite
2001 Camarate
1998 Longe da Vista
1992 Das Tripas Coração
Rosa Negra
1991 A Idade Maior
1990 Ne neboli marná sláva rozkazu
1989 A Sétima Letra
1988 A temnota zahalila zem
1987 Bobo, O
Brute, La
1986 Um Adeus Português
1985 Le Soulier de satin
Mão Fechada, A
Ninguém Duas Vezes
1984 Autogramm, Das
Chytit krále (TV film)
Notre mariage
1982 Dina e Django
1981 Rita
1980 Passagem ou a Meio Caminho
1978 Alexandre e Rosa
Passion, La (TV film)

TV seriály

2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Une autre vie (S12E04)
Lisbonne-Strasbourg, allers-retours (S12E03)
2014 Água de Mar (TV seriál)
2013 O Bairro (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
Louco Amor (TV seriál)
2011 Família Mata, A (TV seriál)
Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
Perfeito Coração (TV seriál)
2008 Equador (TV seriál)
Liberdade 21 (TV seriál)
Outra, A (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
Deixa-me Amar (TV seriál)
Fascínios (TV seriál)
Nome de Código: Sintra (TV seriál)
Resistirei (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Les Adieux à Nono (S07E01)
2005 Até Amanhã, Camaradas (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
Lusitana Paixão (TV seriál)
Olhar da Serpente, O (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
2000 Querido Professor (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky