foto

Luís Lucas

  • nar. 19.6.1952 (68 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Sombras Brancas
2020 O Ano da Morte de Ricardo Reis
2018 A Portuguesa
2017 Índice Médio de Felicidade
2016 Axilas
O Segredo das Pedras Vivas
2015 Beatriz: Entre a Dor e o Nada
2013 Bairro
2012 Anita Garibaldi (TV film)
Em Segunda Mão
Um Sonho Adiado (TV film)
2011 Je m'appelle Bernadette
2007 Suicídio Encomendado
Tečka.com
2004 Julie, žena s tajemstvím (TV film)
2003 A Passagem da Noite
2001 Camarate
1998 Longe da Vista
1997 Jorge de Sena - Uma Fiel Dedicação à Honra de Estar Vivo (TV film)
1996 David Mourão Ferreira (TV film)
1992 Das Tripas Coração
Rosa Negra
1991 A Idade Maior
1990 Ne neboli marná sláva rozkazu
1989 A Sétima Letra
1988 A temnota zahalila zem
1987 Brute, La
O Bobo
1986 Um Adeus Português
1985 Atlântida: Do Outro Lado do Espelho
Le Soulier de satin
Mão Fechada, A
Ninguém Duas Vezes
Saudades para Dona Genciana
1984 Autogramm, Das
Chytit krále (TV film)
Notre mariage
1982 Dina e Django
1981 Rita
1980 Passagem ou a Meio Caminho
1978 Alexandre e Rosa
Passion, La (TV film)

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Dunkle Spuren (E03)
2018 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Alte Rechnungen (E02)
Vraždy v Lisabonu (E01)
2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Une autre vie (S12E04)
Lisbonne-Strasbourg, allers-retours (S12E03)
2014 Água de Mar (TV seriál)
2013 O Bairro (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
Louco Amor (TV seriál)
2011 A Família Mata (TV seriál)
Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
Perfeito Coração (TV seriál)
2008 Equador (TV seriál)
Liberdade 21 (TV seriál)
Outra, A (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
Deixa-me Amar (TV seriál)
Fascínios (TV seriál)
Nome de Código: Sintra (TV seriál)
Resistirei (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Les Adieux à Nono (S07E01)
2005 Até Amanhã, Camaradas (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
Lusitana Paixão (TV seriál)
O Olhar da Serpente (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
2000 Querido Professor (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)

Dokumentární

2020 José Rodrigues Miguéis (TV film)
1997 Estou Vivo e Escrevo Sol (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky