foto

Byeong-sook Seong

  • nar. 20.1.1955 (64 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deokgu
Haepi tugedeo
2009 Aeja
Tsunami
2007 Sikkaek
2006 Yi daegeun, yi daikeun

TV seriály

2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Andante (TV seriál)
Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Hoonjang Osoonnam (TV seriál)
Oneuldo taembeorineul mosibnida (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Abbaleul sogaehabnida (TV seriál)
Dakteo yibangin (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Sagunbunho 113 (TV seriál)
2012 Deuramaui jewang (TV seriál)
Hanbando (TV seriál)
2011 Neujeoseo mianhae (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
2007 Mun hee (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace