foto

Christoph Chassée

  • nar. 24.11.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Clueless in Ireland (TV film)
2020 Das Traumschiff: Marokko (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Familie ist kein Wunschkonzert (TV film)
Leg dich nicht mit Klara an (TV film)
2015 Süßer September (TV film)
2014 Allein unter Ärzten
Die letzten Millionen (TV film)
2012 Der Hafenpastor (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Tango zu dritt (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
1996 Alien Beach Party Massacre

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Dunkle Spuren (E03)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
2018 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Alte Rechnungen (E02)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
2014 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2013 Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)

Dokumentární

2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ausverkauft!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky