foto

Jiří Chmelař

  • nar. 5.1.1927
  • zem. 25.1.1997 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Od zítřka nečaruji
1974 Královské usínání (TV film)
Králův kalich (TV film)
1972 Vražda před večeří (TV film)
1965 Ať žije republika
1963 Bez svatozáře
1960 Policejní hodina
Žalobníci

TV seriály

1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Malý muž a velká žena (E02)
1971 Pan Tau (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Cesta Karla IV. do Francie a zpět (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky