foto

Jiří Chmelař

  • nar. 5.1.1927
  • zem. 25.1.1997 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Cesta Karla IV. do Francie a zpět (divadelní záznam)
1979 Od zítřka nečaruji
1974 Královské usínání (TV film)
Králův kalich (TV film)
1972 Vražda před večeří (TV film)
1965 Ať žije republika
1963 Bez svatozáře
1960 Policejní hodina
Žalobníci

TV seriály

1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Malý muž a velká žena (E02)
1971 Pan Tau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace