foto

Udo Vioff

  • nar. 6.1.1932 (87 let)
    Detmold, Lippe-Detmold, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Tatort - Bienzle und die Feuerwand (TV film)
1993 Mörderin, Eine (TV film)
1992 Geheimakte Lenz (TV film)
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
Tatort - Verspekuliert (TV film)
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
1988 Mit Leib und Seele
1985 Plötzlich und unerwartet ... (TV film)
Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
In der Sackgasse (TV film)
Wer raucht die letzte? (TV film)
1982 Stunde des Löwen, Die (TV film)
1981 Histoires de voyous: Opération Primevère (TV film)
Leiche auf Urlaub (TV film)
Schützling, Der (TV film)
1979 Bellas Tod (TV film)
Jubilarin, Die (TV film)
1977 Tatort - Spätlese (TV film)
1976 Romeo und Julia (TV film)
Tři cesty k jezeru (TV film)
1975 6 Zimmer Sonnenseite (TV film)
Letzten Ferien, Die (TV film)
Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
1974 Tatort - Playback oder die Show geht weiter (TV film)
1973 Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Doppelspiel in Paris - Zeugenberichte aus dem gefährlichen Leben der Mathilde Carré (TV film)
Geliebter Mörder (TV film)
Max Hölz. Ein deutsches Lehrstück (TV film)
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Flucht - Der Fall Münzenberg (TV film)
Hochzeitsreise (TV film)
Paradies der alten Damen (TV film)
1970 Alle hatten sich abgewandt (TV film)
Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Die Taubenaffäre (TV film)
Gesellschaft für Miss Wright (TV film)
Millionen nach Maß (TV film)
Stückgut (TV film)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Die mißbrauchten Liebesbriefe (TV film)
Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
1968 Carl Schurz (TV film)
Das Missverständliche im Leben des Herrn Knöbel (TV film)
Das imaginäre Leben des Straßenkehrers Auguste G. (TV film)
Tod für bunte Laternen (TV film)
1967 Der öffentliche Ankläger (TV film)
Die Mühle (TV film)
Josephine (TV film)
Lichtschacht (TV film)
Siedlung Arkadien (TV film)
1966 Eine einträgliche Stelle (TV film)
1963 Eine schöne Bescherung (TV film)
Einer unter ihnen (TV film)
1961 Des unbekannten Autors ungeschriebenes Stück (TV film)
1958 César (TV film)
Leocadia (TV film)
1957 Eurydice (TV film)
1956 Der eingebildete Doktor
Die Laune des Verliebten (TV film)
1955 Marianne de ma jeunesse

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Glück im Spiel (S02E16)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Familien-Bande (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Laurents, Die (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 Tochter des Schweigens (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace