foto

Robert Enders

  • nar. 29.3.1919
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 7.9.2007 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1978 Stevie
1977 Nasty Habits
1975 Hedda
1974 Maids, The
1973 Voices
1970 How Do I Love Thee?
Zig Zag
1969 The Maltese Bippy
1961 A Thunder Of Drums

TV seriály

1960 The Best of the Post (TV seriál)

Dokumentární

1968 Rowan & Martin at the Movies

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Nasty Habits
1975 Nevhodné chování
1974 Maids, The
1973 Voices

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Stevie

Dokumentární

1978 How to Score... a Movie

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace