foto

Leon Lontoc

  • nar. 20.2.1908
    Manila, Filipíny
  • zem. 22.1.1974 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1971 The Late Liz
1970 The Brotherhood of the Bell (TV film)
1968 Panic in the City
1966 One Spy Too Many
Paradise, Hawaiian Style
1963 Ošklivý Američan
1962 Spiral Road, The
1960 Hodiny odvahy
1959 Hrstka statečných
Operace Spodnička
1958 Lovci
1957 Bombardéry B-52
1956 The Revolt of Mamie Stover
1955 Jump Into Hell
Ma and Pa Kettle at Waikiki
Po levici Boha Otce
Soldier of Fortune
1954 Superman and the Jungle Devil - a.z.
The Naked Jungle
1953 City Beneath the Sea
The Girls of Pleasure Island
1952 Hurricane Smith
Mara Maru
Zpívání v dešti
1951 I Was an American Spy
Peking Express
Smuggler's Island
1950 Cargo to Capetown
On the Isle of Samoa
Prokletí nepláčou
The Flying Missile
1949 Malaya
1948 On an Island with You
Rogues' Regiment
1947 Intrigue
1945 God Is My Co-Pilot
Secret Agent X-9
Zpátky do Bataan
1944 Rainbow Island
The Purple Heart
1943 Behind the Rising Sun

TV seriály

1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace