foto

Seok Hyeon

  • nar. 18.4.1947 (72 let)
    Tedžon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Hyeolyukae

TV seriály

2016 Aimssori Kangnamgoo (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
2012 Pandayanggwa goseumdochi (TV seriál)
2011 Yeoje (TV seriál)
2008 Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
Saranghae (TV seriál)
2006 Gijeok (TV seriál)
Hwangjini (TV seriál)
Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
2005 Haneulisiyeo (TV seriál)
2004 아름다운 유혹 (TV seriál)
2003 Baekjoui hosu (TV seriál)
Damo (TV seriál)
Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
Soon duk yi (TV seriál)
2002 Booeokdegi (TV seriál)
Romangseu (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Hong Guk Young (TV seriál)
Keu yeojane jib (TV seriál)
Myeongseonghwanghu (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)
Mindeulle (TV seriál)
Nunkkot (TV seriál)
1999 Nunmuli boilkkabwa (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Areumdaun joe (TV seriál)
Jeong ttae mune (TV seriál)
Pokpungsogeuro (TV seriál)
1995 Haengbok (TV seriál)
Jang Nok-su (TV seriál)
Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Majimak yeonin (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1989 Pa Mun (TV seriál)
1986 Hoechunmun (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky