foto

Joshua Brand

  • nar. 29.11.1950 (69 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Homeward Bound (TV film)
1995 Výbušná lovestory

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1989 thirtysomething (TV seriál)
New Job (S02E14)
1987 A Year in the Life (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 Zapadákov (TV seriál)
Tranquility Base (S06E23)
Let's Dance (S06E22)
Ursa Minor (S06E21)
další epizody (13)
1994 Zapadákov (TV seriál)
Realpolitik (S06E10)
Sons of the Tundra (S06E09)
Up River (S06E08)
další epizody (24)
1993 Zapadákov (TV seriál)
First Snow (S05E10)
A Cup of Joe (S05E09)
Heal Thyself (S05E08)
další epizody (25)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Crime and Punishment (S04E10)
Do the Right Thing (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Seoul Mates (S03E10)
Get Real (S03E09)
A-Hunting We Will Go (S03E08)
další epizody (17)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Aurora Borealis: A Fairy Tale for Big People (S01E08)
A Kodiak Moment (S01E07)
Sex, Lies and Ed's Tapes (S01E06)
další epizody (8)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Summit (S06E08)
2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
Dyatkovo (S05E11)
Lotus 1-2-3 (S05E05)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Dinner for Seven (S04E11)
The Rat (S04E06)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Do Mail Robots Dream of Electric Sheep? (S03E09)
Divestment (S03E08)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
Stealth (S02E11)
Arpanet (S02E07)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Oath (S01E12)
Covert War (S01E11)
Safe House (S01E09)
další epizody (4)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Sex, Lies and Ed's Tapes (S01E06)
Pilot (S01E01)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
Kouzelník (S01E08)
Jobe z pevnosti Alamo (S01E03)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Operation Petticoat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky