foto

Natalie Core

  • nar. 21.2.1919
    Ford City, Pennsylvania, USA
  • zem. 14.10.2011 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Škola svádění
2004 Láska na hlídání
1996 Dunston: Sám v hotelu
1994 Clifford
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
Hlavní podezřelá (TV film)
1984 Ledoví piráti
1983 Hysterical
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
1981 Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
1980 Why Would I Lie?
1979 Hry bez pravidel (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
1977 Smrtelný zásah (TV film)
1975 Queen of the Stardust Ballroom (TV film)
1974 Letiště 1975
1967 Hádej, kdo přijde na večeři
1966 S mojí ženou ne!
1964 My Fair Lady
Tell Me Not in Mournful Numbers (TV film)
1963 Lassie - Velké dobrodružství
1962 Obchodník s hudbou
1952 Faith Is a Nine-Letter Word (TV film)
1949 Doorway to Death

TV seriály

2002 Bram and Alice (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Milovníci přírody (S06E18)
1990 Married People (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
It Takes Two (TV seriál)
Madame's Place (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace