foto

Rebecca Welles

  • nar. 5.2.1928
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 13.2.2017 (89 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Frontier Rangers - a.z.
1958 Farma pod Jilmy
Juvenile Jungle
1956 The Brass Legend
1955 Good Morning, Miss Dove

TV seriály

1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Alcoa Theatre (TV seriál)
Boots and Saddles (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace