foto

Fredd Wayne

  • nar. 17.10.1924
    Akron, Ohio, USA
  • zem. 27.8.2018 (93 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Muž na Měsíci
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1989 A More Perfect Union: America Becomes a Nation
1987 Dutch Treat
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1981 Americký pop
1976 Law and Order (TV film)
1975 Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
1974 Hangup
The Phantom of Hollywood (TV film)
1973 Nightside (TV film)
1969 Secrets of the Pirates' Inn (TV film)
1966 Chamber of Horrors
1964 Sedm květnových dní
Sex and the Single Girl
1962 Spiral Road, The
1961 Twenty Plus Two
1958 Torpedo Run
1956 The Girl He Left Behind
The Man Is Armed
1954 Seagulls Over Sorrento

TV seriály

1998 Encore! Encore! (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Love That Jill (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Musical Comedy Time (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Famous Jury Trials (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1964 Hour with Robert Goulet, An (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace