foto

Henry Hunter

  • nar. 9.10.1907
    Rahway, New Jersey, USA
  • zem. 25.5.1985 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Floridské úžiny (TV film)
1972 Velká Northfieldská loupež
1968 Maryjane
1961 Boy Who Caught a Crook
1960 I Passed for White
Z terasy
1958 Raketa na Měsíc
1939 Good Girls Go to Paris
Tajemný případ dr. Kildarea
Thunder Afloat
1938 Forbidden Valley
The Jury's Secret
1937 A Girl with Ideas
Prescription for Romance
Secret Agent X-9
That's My Story!
The Man Who Cried Wolf
The Road Back
Trouble at Midnight
West Bound Limited
1936 Love Letters of a Star
Nobody's Fool
Parole!
Postal Inspector
Yellowstone

TV seriály

1970 The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Sister Eileen (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace