foto

Hans Jürgen Diedrich

  • nar. 30.4.1923
    Stralsund, Preußen, Německá říše
  • zem. 29.8.2012 (89 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Aufstand der Dinge (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
1991 Ehe auf Zeit (TV film)
1990 Falsche Spuren (TV film)
1984 Zinsen des Ruhms (TV film)
1982 Sein Doppelgänger (TV film)
1980 Der Archivar (TV film)
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Herr S. kommt nicht zum Zuge (TV film)
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Streng geheim (TV film)
1974 Bismarck von hinten oder Wir schliessen nie (TV film)
1973 Wurm im Bau (TV film)
Zwei Einakter (TV film)
1972 Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
Plonk (TV film)
Was wissen Sie von Titipu?
1971 Hurra, wir sind mal wieder Junggesellen!
La Femme, le Mari et la Mort oder Über die Schwierigkeiten, seinen Mann umzubringen (TV film)
Olympia - Olympia (TV film)
Überall ist Wunderland - Erinnerungen an Joachim Ringelnatz (TV film)
1969 40 Punkte oder mehr... - Betriebsfest mit Hindernissen (TV film)
Tausendundeine Nacht
Zauber der Melodie (TV film)
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
Der Vogelhändler (TV film)
1967 Die Reise des Herrn Perrichon (TV film)
Kriminalmuseum - Die Telefonnummer (TV film)
Spiel mit dem Tode (TV film)
1966 Hurra - Ein Junge! (TV film)
Zwei Girls vom roten Stern
1965 Cigalon
Fromme Helene, Die
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Anklage gegen Unbekannt (TV film)
Erzähl mir nichts
Kriminalmuseum - Der stumme Kronzeuge (TV film)
Krisen-Slalom (TV film)
Zweierlei Maß (TV film)
1963 Amphitryon 38 (TV film)
Halt die Presse
Kleider machen Leute (TV film)
Orden für die Wunderkinder (TV film)
1962 Bellboy and the Playgirls, The
Max, der Taschendieb
Streichquartett (TV film)
Typisch Lucy
Überleben Sie mal (TV film)
1961 Das nasse Leben : Erinnerungen einer Brustschwimmerin (TV film)
Die Stunde, die du glücklich bist
Wähl den, der lügt (TV film)
1960 Eine Frau fürs ganze Leben
Gauner und der liebe Gott, Der
Immer will ich dir gehören
Tour de Trance (TV film)
1959 Arzt ohne Gewissen
Der Widerspenstigen Lähmung (TV film)
Warten auf Niveau (TV film)
1958 Bette sich wer kann (TV film)
Eine kleine Machtmusik (TV film)
Im gleichen Schrott und Trott (TV film)
Mit Eva fing die Sünde an
1957 Denn sie müssen nicht was sie tun (TV film)
Tante Wanda aus Uganda
1926 Die Keusche Susanne

TV seriály

1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
1993 Ein Mann am Zug (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
1985 Ich, Christian Hahn (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
Nils Holgersson (TV seriál)
1978 Nick Knatterton (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Hoftheater (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Die Ivan-Rebroff-Show (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1970 Otto, der Klavierstimmer (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1964 Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
Es geschah an der Grenze (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)
Nachsitzen für Erwachsene (TV seriál)

Dokumentární

2012 Bud's Best - Die Welt des Bud Spencer - a.z.
1999 Der große Helga Feddersen Abend: Die Wanne ist voll (TV film) - a.z.
1970 Treffpunkte (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 Warten auf Niveau (TV film)
1958 Bette sich wer kann (TV film)
Im gleichen Schrott und Trott (TV film)
1957 Denn sie müssen nicht was sie tun (TV film)

Host

TV pořady

1980 Scheibenwischer (TV pořad)
1979 Bistro (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Groschenspiel (TV pořad)
1970 Glücksspirale (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
Rate mit - reise mit! (TV pořad)
1964 Einer wird gewinnen (TV pořad)
1961 Hotel Victoria (TV pořad)
1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace