foto

Patrick Waltz

  • nar. 6.12.1924
    Akron, Ohio, USA
  • zem. 13.8.1972 (47 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Five Desperate Women (TV film)
1968 Ďábelská brigáda
1966 The Silencers
1964 Dobrý soused Sam
1963 Lassie - Velké dobrodružství
Stalo se na světové výstavě
1958 Královna vnějšího vesmíru
1957 Until They Sail
1954 To by se mělo stát vám
1953 Flight Nurse
1950 The Sun Sets at Dawn

TV seriály

1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Crying Cherub (S03E20)
1959 Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky