foto

Ron Foster

  • nar. 19.2.1930
    Wichita, Kansas, USA
  • zem. 26.2.2015 (85 let)
    Placerville, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Dům za všechny peníze
Návrat Mika Hammera (TV film)
Orlové práva
1984 Muppets dobývají Manhattan
Ninjova nadvláda
1981 Private Lessons
1980 Attica, stát New York (TV film)
1977 Relentless (TV film)
1963 House of the Damned
1961 Operation Bottleneck
Secret of Deep Harbor
1960 Cage of Evil
Ma Barker's Killer Brood
The Music Box Kid
The Walking Target
Three Came to Kill
1958 Cattle Empire
Desert Hell
Thundering Jets
1957 Rockabilly Baby
The Storm Rider
Under Fire
Young and Dangerous
1956 The Proud and Profane

TV seriály

1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Haven (S09E12)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Another World (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Mice (S01E15)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace