foto

Gunther Malzacher

  • nar. 5.3.1929
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 24.5.1995 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Brandnacht
1985 Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1984 Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
Titanic (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Rendezvous in Paris
Westen leuchtet, Der
1980 Grabbeho poslední léto (TV film)
Tatort - Herzjagd (TV film)
1978 Rheingold
1977 Abelard
Hadí vejce
1975 Haus ohne Hüter (TV film)
1974 Alexander und die Töchter (TV film)
Die Eltern (TV film)
1973 Den første kreds
Die geheimen Papiere des Pentagon
Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
1972 Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
Verdacht gegen Barry Croft (TV film)
1971 Der Hitler/Ludendorff-Prozeß - Szenen aus einem Hochverratsprozeß in einer Republik ohne Republikaner (TV film)
Der scharfe Heinrich - Die bumsfidelen Abenteuer einer jungen Ehe
1970 Triumph des Todes oder Das große Massakerspiel (TV film)
1968 Diese Frau zum Beispiel (TV film)
1967 Drei Jahre (TV film)
1965 Der Graue (TV film)
Exil (TV film)
Krev Wälsungů
Kriminalmuseum - Das Nummernschild (TV film)
1964 Kriminalmuseum - Der Füllfederhalter (TV film)
1963 Dantons Tod (TV film)
Die achte Runde (TV film)
Sonnenfinsternis (TV film)
1961 Jack Mortimer (TV film)
1960 Die Falle (TV film)
1959 As the Sea Rages
1955 Parole Heimat

TV seriály

1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1983 Gestern bei Müllers (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Steckbriefe (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1975 Sie kommen aus Agarthi (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Reisen in Deutschland (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1978 Meine dicke Freundin (TV film)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace