foto

Victor DiMattia

  • nar. 1980
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Get Married or Die
1994 Děti tmy (TV film)
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
Plácek
1992 Radio Flyer
Sinatra (TV film)
1991 Chladný jako led
1989 Caddie Woodlawnová
Turner a Hooch
1988 Miracle at Beekman's Place (TV film)
Oliver & Přátelé
Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
1987 Dennis the Menace (TV film)

TV seriály

1998 Adventures in Odyssey (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1987 Sweet Surrender (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Judge, The (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky