foto

Eda Reiss Merin

  • nar. 31.7.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 31.3.1998 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Pompatus of Love, The
V dobrém i zlém
1994 Grandpa's Funeral (TV film)
National Lampoon a škola akvalungu
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Washing Machine Man, The (TV film)
1989 Agentkou proti své vůli (TV film)
Turner a Hooch
1988 Crossing the Mob (TV film)
1986 Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special, The (TV film)
1985 War and Love
Černý kotel
1984 Krotitelé duchů
1983 Bílá orchidej (TV film)
Být či nebýt
Enormous Changes at the Last Minute
1982 Piano for Mrs. Cimino, A (TV film)
1981 Code Red (TV film)
1979 Rabín a zloděj
1978 First, You Cry (TV film)
1977 Prince of Central Park, The (TV film)
1975 Hester Street
1968 What's So Bad About Feeling Good?
1955 The Shrike
1953 It Happens Every Thursday
Lili
Tonight We Sing
1952 Klepáním se neobtěžuj
1951 Flying Leathernecks
I Can Get It for You Wholesale
1950 No Way Out
Tam, kde ulice končí
1949 Knock on Any Door
The Lady Gambles
1948 An Act of Murder
1947 Galileo Galilei

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Family Album (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Kouzelník (S01E08)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Crisis Counselor (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace