foto

Rüdiger Kirschstein

  • nar. 11.1.1941 (78 let)
    Breslau (Wrocław, Polsko), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Das Double (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
1988 Rosinenbomber (TV film)
1984 Ein Kriegsende (TV film)
1983 Rendevous der Damen (TV film)
1982 Tatort - Blinde Wut (TV film)
1981 Die Baronin - Fontane machte sie unsterlich (TV film)
Käthchen von Heilbronn oder: Die Feuerprobe, Das (TV film)
1980 Berlin Mitte (TV film)
Valse triste
1979 Zwei Tore hat der Hof (TV film)
1978 Das Doppelleben des Wilfried E. (TV film)
Marija (TV film)
Rheingold
Tagebuch des Verführers (TV film)
1977 Tatort - Reifezeugnis (TV film)
1976 Frauensiedlung (TV film)
Rána z milosti
1975 Das Double (TV film)
Une femme fatale
1973 Die Wollands (studentský film)
1971 Die sich Christen nennen (TV film)
Mutter, Die (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1970 Tage der Rache (TV film)
1969 Marija (divadelní záznam)
1966 Die Räuber (TV film)

TV seriály

1994 Alles Glück dieser Erde (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
So geht's auch (TV seriál)
1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace