foto

David Wohl

  • nar. 22.9.1953 (65 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Asher
2017 The Boy Downstairs
2015 Thinking with Richard
2014 Are You Joking?
2008 Bláznovství
2000 Tajemství
1998 Pohled z okna (TV film)
Zachraňte vojína Ryana
1997 Smrt za lež (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1994 She Led Two Lives (TV film)
1993 Žhavé výstřely 2
1991 Death Merchants
Proměna
1990 Podezření
V zájmu dítěte (TV film)
1989 Cookie
Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Oddíl z Beverly Hills
Roe vs. Wade (TV film)
Válka Roseových
1988 Bláznivý výlet
1987 Island Sons (TV film)
Like Father Like Son
Right to Die (TV film)
1986 Hoříci oceán (TV film)
Ozbrojení a nebezpeční
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Brewsterovy milióny
DARYL
Dostanu tě!
Pivo
Steel Collar Man, The (TV film)
Turk 182!
1984 Doctor's Story, A (TV film)
Pomsta šprtů
Postrach Joe Moran (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Cena za něžnost
1982 Sophiina volba

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Separate Together (S03E11)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Šach mat (S03E11)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Fraška (S01E20)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
French (S05E02)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Judge Dread (S11E23)
2000 Ed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Faccia a Faccia (S08E15)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kadiš (S04E15)
1996 Champs (TV seriál)
1995 Pride & Joy (TV seriál)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Me and the Boys (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Civil Wars (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Man Who Was Death (S01E01)
Roseanne (TV seriál)
BOO! (S02E07)
Alf (TV seriál)
Smolný den (S03E19)
1988 Day by Day (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Once a Hero (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Magická zbraň (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace