foto

Ellen Crawford

  • nar. 29.4.1951 (67 let)
    Normal, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Suburbicon: Temné předměstí
The Man from Earth: Holocene
2013 Angel's Perch
2012 Model Minority
Petunia
2007 Pozemšťan
2001 Escaping Jersey
Free
1998 Láska na druhý pokus (TV film)
Žoldák: Legie zkázy
1996 Cries of Silence
1994 Obchodník s láskou (TV film)
Untamed Love (TV film)
Where Are My Children? (TV film)
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
Ulterior Motives
1991 Boj o Jenny (TV film)
Pohádková babička (TV film)
The Giant of Thunder Mountain
1990 Faith
1989 Válka Roseových
1988 Invisible Kid, The
1987 Kdo je ta holka
1986 Art of Being Nick, The (TV film)
Picnic (TV film)
1985 Stitches
1984 Nejlepší obrana
Učitelé

TV seriály

2018 Boomers (TV seriál)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vyhrát může jenom jeden (S06E18)
Návrat ztracených synů (S06E17)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2006 Beze stopy (TV seriál)
Zmizelý (S05E11)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Dopis pro Abby (S10E03)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Na pláži (S08E21)
Dopis (S08E20)
Křižovatky osudu (S08E14)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)
Běsnění (S07E22)
Srdce na pravém místě (S07E21)
další epizody (4)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E02)
Pohotovost (TV seriál)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
Mars útočí (S07E03)
další epizody (14)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
Weaverová to zařídí (S06E01)
Poznat Tě (S05E22)
další epizody (11)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
další epizody (8)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace