foto

Paul Barnhill

  • nar. 1971
    Knutsford, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ready Player One: Hra začíná
2016 Obr Dobr
2001 Fabulous Bagel Boys, The (TV film)
1999 Páté přes deváté
1998 Anorak of Fire (TV film)

TV seriály

2015 Home Fires (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
High Castle (S09E01)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky