foto

Colin Watkinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Famous
2018 Off the Rails
2011 Wonder Woman (TV film)
2006 Pád

TV seriály

2019 Truth Be Told (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Marie a Marta (S03E02)
Noc (S03E01)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Slovo Boží (S02E13)
Poslední obřad (S02E10)
Chytrá síla (S02E09)
další epizody (7)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Jezábel (S01E08)
další epizody (10)
Smaragdové město (TV seriál)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (E01)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Hra s ohněm (S05E11)
Koláč (S05E09)
Dívej se nahoru, když chceš dolů (S05E07)
další epizody (6)

Hudební videoklipy

2010 Katy Perry - Firework (hudební videoklip)
Leona Lewis - I Got You (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Neznámé číslo (S03E05)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace