foto

Gary Wood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kickboxer Retaliation
1996 Encounters
Nymfomanka
1994 Policejní odznak
1993 C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
Štvanec
1987 Savage Harbor
Vojáci bez viny
1986 Unesená
1984 Krásná těla
1981 A Gun in the House (TV film)
1979 Americathon
1977 Smrtelný trojúhelník (TV film)
1975 Keep Off My Grass!
1967 Blahoslavení tanečníci

TV seriály

1998 Air America (TV seriál)
1997 Odpadlík (TV seriál)
Prvních deset na žebříčku (S05E14)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Pláž samý sval (S03E08)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Foul Play (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Flatbush (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky