foto

Jordan Johnson-Hinds

  • nar. 1.11.1989 (29 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 John Lives Again
2015 The Rainbow Kid
2014 Robocop
2008 Guns (TV film)

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
The Big Blast from the Past Episode (S04E14)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Everlasting (S03E14)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Padající stíny (S11E17)
2017 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
A Dark Reflection (S02E17)
Mrtvý bod (TV seriál)
Fix My Present Havoc (S03E07)
Enemy Bag of Tricks (S03E02)
Back to the Grind (S03E01)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
Home to Roost (S07E06)
Brooklyn Housing (S07E05)
Divide and Conquer (S07E04)
další epizody (11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Záhada Merlotu (S11E02)
Bohyně pomsty (S10E15)
2016 Letterkenny (TV seriál)
The Beaverton (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Hořká pilulka (S10E05)
Barvoslepost (S09E13)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Fearless (S03E17)
2014 Teenagers (TV seriál)
The Best Laid Plans (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (18)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
V potu tváře (S01E07)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Exit Wounds (S02E09)
2005 Life with Derek (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace