foto

Calvin Dutton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pimp
2017 Blok 99
2015 Bad Hurt
2002 Tichá spravedlnost

TV seriály

2019 Mr. Robot (TV seriál)
405 Method Not Allowed (S04E05)
2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 5 (E05)
Part 4 (E04)
Part 3 (E03)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Balance of Might (S03E10)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Kdo to ví líp než já (S06E01)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Enemy Bag of Tricks (S03E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
What Do You Do (S02E15)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Gladys (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky