foto

Jessica James

  • nar. 31.10.1929
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 7.5.1990 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Little Vegas
1989 Dítě na zakázku
Starting Now (TV film)
1988 Lebkouni
Zamilovaný porotce
1986 Moc
1983 Jarní prázdniny
Running Out (TV film)
Snadný zisk
1982 Bistro
Já, porota
Soup for One
1981 Je to fajn
1980 Nurse (TV film)
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
1969 Heaven with a Gun
Hook, Line & Sinker
1960 Dannyho jedenáctka

TV seriály

1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Alf (TV seriál)
Příběh ze života (S01E14)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace