foto

Juan Gea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mé drahé bratrstvo
2007 13 růží
Clandestinos
2006 GAL
2004 Matar al ángel
2001 Palo, El
1996 Zahradníkův pes
1994 La pasión turca
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
1989 Las Cosas del Querer
1988 Ella, él y Benjamín
1987 La Rusa

TV seriály

2019 Hospital Valle Norte (TV seriál)
2014 Utopia (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
Coser y cantar (S02E04)
Días de gloria (S02E03)
2011 Bandolera (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pasado es mañana, El (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Calle nueva (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky