foto

Bruce Blain

  • nar. 8.3.1966 (54 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story (TV film)
2019 Christmas Town (TV film)
Harry & Meghan: Becoming Royal (TV film)
Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath (TV film)
2018 Counterfeiting in Suburbia (TV film)
2017 1922
Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard
Vraždy odvedle: Jasný důkaz (TV film)
2016 Looks Like Christmas (TV film)
On the Farm (TV film)
Rampage: President Down
Smrt čeká
Svatební zvony (TV film)
2015 Breed (TV film)
Santův malý pomocník
2014 Leprechaun: Origins
Lonesome Dove Church
Rampage 2
2013 Království Vikingů
Prokletí Murphyových (TV film)
2012 Král Škorpion - Bitva osudu
Nic nás nerozdělí
2011 Dans La Lumiere
Pařba v Bangkoku
2008 Nebezpečný cíl

TV seriály

2020 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 70: „Březnový úplněk“ (S04E13)
2019 The InBetween (TV seriál)
Made of Stone (E02)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 58: „In memoriam“ (S04E01)
Kapitola 46: „Červená jiřina“ (S03E11)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
V osidlech noci (S01E08)
Salvation (TV seriál)
Den oslav (S02E11)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Heroes and Morons (S03E02)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Arrow (TV seriál)
Due Process (S07E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Is This Henry Mills? (S07E20)
Flower Child (S07E19)
The Guardian (S07E18)
další epizody (6)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Pipes (S01E04)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 22: Tichá noc, strašná noc (S02E09)
Kapitola 8: Outsideři (S01E08)
The Arrangement (TV seriál)
Trips (S01E07)
When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Raiders of the Lost Art (S02E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pretty in Blue (S07E08)
Greenbacks (S07E05)
Hyperion Heights (S07E01)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
iZombie (TV seriál)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02)
The Returned (TV seriál)
Rowan (E07)
Motiv (TV seriál)
Zapomnění (S03E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Plush (S11E07)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Where Is My Mind? (E05)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Sacrifice (S08E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky