foto

Justin Spitzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Superstore (TV seriál)
Grand Re-Opening (S03E01)
Tornado (S02E21)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Pilot (S01E01)
2014 Mulaney (TV seriál)
2012 Kancl (TV seriál)
Angry Andy (S08E21)
2011 Kancl (TV seriál)
Garden Party (S08E04)
Dwight K. Schrute, (Acting) Manager (S07E23)
2010 Kancl (TV seriál)
Costume Contest (S07E06)
Body Language (S06E23)
2009 Kancl (TV seriál)
Shareholder Meeting (S06E11)
Michael Scott Paper Company (S05E21)
2008 Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
Pracovní kázeň (S04E12)
2007 Kancl (TV seriál)
Reklamace (S03E20)
Inventura (S03E11)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj motýl (S03E16)

TV pořady

2004 The Nick & Jessica Variety Hour (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (23)
2018 Superstore (TV seriál)
Shadowing Glenn (S04E09)
Manager's Conference (S04E08)
New Initiative (S04E07)
další epizody (24)
2017 Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
Health Fund (S03E06)
Sal's Dead (S03E05)
další epizody (18)
2016 Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Seasonal Help (S02E08)
Election Day (S02E07)
další epizody (17)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace