foto

William Dozier

  • nar. 13.2.1908
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 23.4.1991 (83 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Batman - původní scénář

TV seriály

1966 Batman (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1969 Big Bounce, The
1966 Batman
1954 Once Upon an Eastertime (TV film)
1951 Two of a Kind
1950 Harriet Craig
1947 Slave Girl

TV seriály

1950 Danger (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Víc než další milostný příběh (TV film)
1980 Americký gigolo
Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1978 Evening in Byzantium (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Mission to Glory: A True Story
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1967 Batgirl (TV film) - vyp.
Dick Tracy (TV film) - vyp.
Wonder Woman: Who's Afraid of Diana Prince? (TV film) - vyp.
1966 Batman - vyp.

TV seriály

1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Batman (TV seriál) - vyp.
Minerva, Mayhem and Millionaires (S03E26) - vyp.
The Entrancing Dr. Cassandra (S03E25) - vyp.
The Joker's Flying Saucer (S03E24) - vyp.
další epizody (10)
1967 Batman (TV seriál) - vyp.
The Funny Feline Felonies (S03E16) - vyp.
The Ogg Couple (S03E15) - vyp.
Catwoman's Dressed to Kill (S03E14) - vyp.
další epizody (42)
1966 Batman (TV seriál) - herec, vyp.
The Catwoman Goeth (S02E34) - vyp.
The Sandman Cometh (S02E33) - vyp.
The Duo Is Slumming (S02E32) - vyp.
další epizody (68)
The Green Hornet (TV seriál) - vyp.
1956 Playhouse 90 (TV seriál)

Dokumentární

1987 Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1968 Batman (TV seriál)
Minerva, Mayhem and Millionaires (S03E26)
The Entrancing Dr. Cassandra (S03E25)
The Joker's Flying Saucer (S03E24)
další epizody (10)
1967 Batman (TV seriál)
The Funny Feline Felonies (S03E16)
The Ogg Couple (S03E15)
Catwoman's Dressed to Kill (S03E14)
další epizody (42)
1966 Batman (TV seriál)
The Catwoman Goeth (S02E34)
The Sandman Cometh (S02E33)
The Duo Is Slumming (S02E32)
další epizody (68)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace