foto

Peter Turgeon

  • nar. 25.12.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.10.2000 (80 let)
    Stony Brook, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Americký gigolo
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
1973 From the Mixed-Up Files of Mrs. Basil E. Frankweiler
1972 The Possession of Joel Delaney
1970 Letiště
1969 Já, Natálie
Last Summer
Some Kind of a Nut
1968 De Düva: The Dove
What's So Bad About Feeling Good?
1967 Among the Paths to Eden (TV film)
1964 Drahoušek
Plážová párty 2
Svět Henryho Orienta

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1975 Hot L Baltimore (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Star Tonight (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Musical Comedy Time (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1955 Appointment with Adventure (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky