foto

Yong-tae Song

  • nar. 20.9.1952 (68 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Yeonghwaneun yeonghwada
2005 Gonggongui jeok 2
2004 Bunshinsaba
2003 Silmido
Tyoobeu
2002 Obeo deo reinbou
1999 Swiri

TV seriály

2018 Son (TV seriál)
2017 Geu yeojaeui bada (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Jangmiui junjaeng (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky