foto

Kyle Downes

  • nar. 18.3.1983 (36 let)
    Summertown, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Proxy Kill
2000 Mail to the Chief (TV film)
1999 Secret Path, The (TV film)
1998 My Dog Vincent

TV seriály

2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lapené světlo (S02E07)
Labyrint (S02E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec hry (S03E18)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Because I Love You (E22)
Mended Fences (E21)
Falling Up (E20)
další epizody (22)
In a Heartbeat (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pišišvoři (S03E07)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
New Ghostwriter Mysteries, The (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Proxy Kill

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Proxy Kill

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Proxy Kill

Producentská filmografie

Filmy

2018 Proxy Kill

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky