foto

Agnieszka Wagner

  • nar. 17.12.1970 (49 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2017 Noc plná zázraků 3
2016 Jsem vrah
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Kebab a horoskop
2013 Srebrny lis Felicji T.
2011 Noc plná zázraků
2007 Na boso
2004 Poslední mise
2002 Az utolsó blues
2001 Quo Vadis
2000 Král sokolů
1999 Honigfalle - Verliebt in die Gefahr (TV film)
Všichni moji blízcí
1998 Záhada diamantu
Złoto dezerterów
1997 Ciemna strona Wenus
Hotel Shanghai (TV film)
Přes jezero
Příměří
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
Něsut meňa koni
Šamanka
1995 Nic směšného
1994 Molba o proščenii
Seznam cizoložnic
1993 Hollow Men, The
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
Pierścionek z orłem w koronie
Pozegnanie z Maria
Schindlerův seznam
1991 Beltenebros
1988 Dotknieci

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Feniks (S06E09)
Szach i mat (S06E06)
Farbowany lis (S06E04)
další epizody (5)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Druga szansa (S05E11)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reguły gry (S21E03)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Na prośbę matki (S10E04)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ostatnie dni (S13E13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Niebezpieczne związki (S09E12)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w parku (S01E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2011 Unia serc (TV seriál)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
Każdy ma romans (S02E09)
další epizody (7)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
Stella Stellaris (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)