foto

Valentina Ljapina

  • nar. 14.6.2002 (17 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dorogoj papa
2018 Proigrannoje mesto
2017 Děrži meňa za ruku (TV film)
2016 Zakroj glaza
2014 Tajna ťomnoj komnaty
2013 Na kryljach

TV seriály

2020 Voskresenskij (TV seriál)
2019 Učitělja (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
2012 Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky