foto

Harris Laskawy

  • nar. 12.2.1943
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 4.7.2010 (67 let)
    Valley Village, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ascension Day
2004 Sexbomba od vedle
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Soft Toilet Seats
1998 Brloh v Beverly Hills
1996 Glimmer Man
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Stuart Saves His Family
1993 Dokonalá vražda
1991 The Great Pretender (TV film)
1990 The Bakery
Vražda na dobírku (TV film)
1988 Necessity (TV film)
Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1985 Nebezpečné situace
1984 Grace Quigley
Postrach Joe Moran (TV film)
1982 Forty Deuce
Svět podle Garpa
1981 Dream House (TV film)
1980 Big Blonde (TV film)
Hardhat and Legs (TV film)
1978 Král cikánů
1977 Johnny, We Hardly Knew Ye (TV film)

TV seriály

2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
1999 Akce (TV seriál)
1998 Damon (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Union Station (S03E08)
1995 Marshal (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
Once a Hero (TV seriál)
Private Eye (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace