foto

Mariusz Witkowski

  • nar. 27.10.1974 (46 let)
    Tychy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak najdalej stąd
Spokój
2017 Wojciech Kossak: Olszynka Grochowska
2013 Gabriel
2011 Výmyk
2001 Reich

TV seriály

2020 Żywioły Saszy - Ogień (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S15E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Klątwa (S24E11)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Efedryna (S13E03)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2017 Na dobre i na złe (TV seriál)
Dziękuję (S19E35)
Cień podejrzenia (S19E32)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Insulina (S13E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Zawsze warto (S05E02)
Ukryte motywy (S04E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
Paradoks (TV seriál)
Lęk (E06)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Apetyt na miłość (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 4 (S04E04)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 4 (S02E04)
Episode 1 (S02E01)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Kariera (S05E02)
Kariera... (S05E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Komplikacje (S08E25)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 9 (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky