foto

Ed Crowley

  • nar. 5.9.1926
    Lewiston, Maine, USA
  • zem. 11.3.2013 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Rodinný podnik
1988 Čas zastavit se
1986 Smrtící triky
1985 Svědek
1984 Garbo mluví
1981 Ctitel
1978 Breaking Up (TV film)
Pomalý tanec ve velkoměstě
1976 Network
1975 Hester Street
Tři dny Kondora
1973 Serpico
1971 Banáni
Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
1970 Milování
1968 Madigan
1967 Borgia Stick, The (TV film)

TV seriály

1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Corner Bar (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace