foto

David Ramirez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
1985 Stingray (TV film)
1983 Still Smokin
1982 Psanec Barbarosa
1981 Americký pop
1979 Tenth Month, The (TV film)
1977 New York, New York

TV seriály

1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Mračna se stahují (S07E21)
Dokud nás smrt nerozdělí (S07E18)
další epizody (5)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úmluva (S07E09)
Zrada, víra a velká řeka (S07E06)
Život po životě (S07E03)
další epizody (9)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vzkříšení (S06E08)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
Synové a dcery (S06E03)
další epizody (8)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kdo z vás je bez hříchu... (S05E07)
...ani boj na udatných (S05E04)
další epizody (9)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Vzácná návštěva (S04E02)
Vnitřní nepřítel (S03E26)
další epizody (6)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Zrození (S07E23)
Konec cesty (S07E20)
další epizody (5)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Paralely (S07E11)
Spojení (S07E08)
Gambit II. (S07E05)
další epizody (9)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kvalita života (S06E09)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Blow-Up (S02E12)
A-Team (TV seriál)
The Grey Team (S05E12)
Family Reunion (S05E08)
The Say U.N.C.L.E. Affair (S05E06)
další epizody (4)
1985 Hunter (TV seriál)
Ztratil se milion (S02E08)
Killer in a Halloween Mask (S02E05)
Rich Girl (S02E04)
další epizody (6)
1984 Hunter (TV seriál)
Velká ryba (S01E09)
Havajský kupec (S01E05)
Horký brambor (S01E03)
1966 Family Affair (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky