foto

Bill Kirchenbauer

  • nar. 19.2.1953 (67 let)
    Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Walking Through Fires
2006 Úžasný Harold
2004 A Lousy 10 Grand
2003 Nikdo se nic nedozví
2000 Falešný únos
Nejlepší hra
1999 Druhá šance
1995 Lovec stínů 3
1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
1986 Stoogemania
1984 S hlavou v pytli
1982 National Lampoon a kino
Říkají mi Bruce
1981 Vlkodlak
1980 Kemp Oskemo
Pray TV
Připoutejte se, prosím!
1979 Skatetown, U.S.A.

TV seriály

2015 Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Frasier bez tuku (S11E12)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 The Weird Al Show (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Live Shot (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Totally Hidden Video (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Investigators, The (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
1979 Mork & Mindy (TV seriál)
Mork's Mixed Emotions (S01E19)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Just the Ten of Us (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 The Comedy Shop (TV pořad)
1973 Rock Concert (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky