foto

Ji-soo Kim

  • nar. 24.11.1960 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Geuraedo pooreureun nalae (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
2012 Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2010 Juhonggeulssi (TV seriál)
2006 Ije sarangeun kkeutnatda (TV seriál)
2004 Yong seo (TV seriál)
2001 Dongseoneun johgessne (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
Yagsog (TV seriál)
1997 Uiga hyeongje (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1995 Saranggwa gyeolhon (TV seriál)
1994 Majimak seungboo (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace