foto

Nikolaj Ivanov

  • nar. 9.8.1984 (36 let)
    Amursk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 12 časov (TV film)
2016 Bitva o Moskvu
2010 Otcy (TV film)

TV seriály

2019 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Lišnije ljudi (S02E21)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Razvedka bojem (E08)
Ja ně bojus (E07)
Rabočij instrument (E06)
další epizody (7)
Tajny i lož (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Pod kolpakom (S01E27)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Papina dočka (S02E24)
Litějnyj (TV seriál)
Cejtnot (S08E26)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S08E03)
2013 Kovboj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Zasada (S02E19)
PPS (TV seriál)
Lož (S02E20)
Čužoj rajon (TV seriál)
Rešenije (S03E20)
Doznavatěl (TV seriál)
Parkovka (S02E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Illjuzija ubijstva (S13E12)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Posledňaja smena (S12E27)
2011 Format A4 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky