foto

Tábata Cerezo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Palindrome
2019 Terminátor: Temný osud
2017 Stop Over in Hell
2016 Altamira
La final
Tini: Violettina proměna
2015 Madrid te odio
Yo, presidenta

TV seriály

2020 Vražedná Mallorca (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Vražedná Mallorca (TV seriál)
Ex Factor (S01E10)
Mallorca's Most Wanted (S01E09)
Death in the Morning (S01E08)
další epizody (10)
2009 Águila roja (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky