foto

Viktors Ritelis

  • nar. 10.12.1937 (81 let)
    Riga, Lotyšsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Pirates Island (TV film)
1970 Corpse, The

TV seriály

1998 Breakers (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1983 The Fourth Arm (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Aphrodite Inheritance, The (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Solitary Cyclist (S02E14)
The Musgrave Ritual (S02E10)
The Boscombe Valley Mystery (S02E06)
1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace