foto

Bruce MacVittie

  • nar. 14.10.1956 (62 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Full Measure
2013 Ass Backwards
2009 Earthwork
My Father's Will
Nejlepší z Brooklynu
2006 Bernard a Doris
Stejně jako syn
Zabijáci osamělých srdcí
2004 2BPerfectlyHonest
Million Dollar Baby
2003 Happy End
2001 Dust
Hannibal
2000 Balík peněz
1998 Cesta ze tmy
Claire Dolan
Klub 54
Lež má krátké nohy
O.K. Garage
1997 Peacemaker
Trouble on the Corner
Under the Bridge
1995 Stonewall
1993 Pan Báječný
1992 Devlin (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
Dospívání v Queens
Podvedená
The Doors
Řekl, řekla...
1990 Noční vidiny (TV film)
1989 Lednový muž
Narozen 4. července
1988 Vibrace
1986 Whoopee Boys, The
1984 Cotton Club
1981 Vyvolení

TV seriály

2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Druhé šance (S08E11)
2015 Chicago Med (TV seriál)
2011 Lights Out (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
Truth or Dare (E07)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
After Birth (S01E02)
The Black Donnellys (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zúčtování (S03E21)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Známost (S07E06)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zelený hrob (S02E20)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Under God (S13E12)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poloprofesionál (S01E15)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Někdo to musel udělat (S04E09)
další epizody (5)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Muž, mýtus, viagra (S02E08)
1997 Oz (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shadow (S08E08)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Nurture (S04E20)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
1988 Street, The (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Whatever Works (S02E02)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Sweet Kandy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace