foto

Ava Lazar

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mic and the Claw
1995 Špatná společnost
1992 Navždy mladý
Soukromý případ (TV film)
1989 Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Java Burn
1984 Where Is Parsifal?
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
Zjizvená tvář
1982 Noční směna
Přání smrti 2
Zlaté časy na Ridgemont High
1981 Death Ray 2000 (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Rocky II

TV seriály

1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Once Upon a Time in the City of New York (S01E01)
1984 Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Mic and the Claw
1999 Trafficking

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky