foto

Ava Lazar

  • nar. 1955
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mic and the Claw
1995 Špatná společnost
1992 Navždy mladý
Soukromý případ (TV film)
1989 Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Java Burn
1984 Where Is Parsifal?
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
Zjizvená tvář
1982 Noční směna
Přání smrti 2
Zlaté časy na Ridgemont High
1981 Death Ray 2000 (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Rocky II

TV seriály

1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Mic and the Claw
1999 Trafficking

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace