foto

L. Warren Young

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ještě jedna věc
Step Sisters
Superfly
2017 Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2015 Bessie (TV film)
2014 Angry Kelly
Falešní poldové
Line of Sight (TV film)
My Dad's a Soccer Mom
2013 Crackerjack
Reckless (TV film)
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Arthur Newman
Firelight (TV film)
Kóma (TV film)
2011 Field of Vision (TV film)
Footloose: Tanec zakázán
2010 Kazatelova dcera
Pod jednou střechou
Zachraňte mého syna
2009 Jonesovi
Moje falešná svatba (TV film)
Sexy party 3: Prvák
Zrození šampióna
2008 Hope & Redemption: The Lena Baker Story
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2007 Daddy's Little Girls
Divoký Stomp
Hra pro tři
Motiv 2: Odplata
2006 ATL
Hollis & Rae (TV film)
Návrat na vrchol
2005 Deník šílené manželky
2004 Švédská trojka 3
2003 Pokušení
2001 Bojkot (TV film)
Krysy
1999 Selma, Lord, Selma (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1994 Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
Propuštění (TV film)
1992 Lotři
Ochotní dospělí
Stay the Night (TV film)
Zločiny lásky
1990 Voodoo Dawn
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Littlest Victims, The (TV film)
1977 Wilma (TV film)

TV seriály

2018 Insatiable (TV seriál)
Bikinis and Bitches (E05)
Skinny Is Magic (E02)
2017 Barva moci (TV seriál)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Saints & Sinners (TV seriál)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2013 Rectify (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
You Have to Be Joking (Autopsy of the Devil's Brain) (S06E12)
2007 Army Wives (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E10)
2006 House of Payne (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2004 Method & Red (TV seriál)
2000 Sheena (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1977 Nashville 99 (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hank Aaron: Chasing the Dream

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace